Over Ons?


Over Firma Vriendschap? Voor jou!


Over ons? Dat vinden we eigenlijk een beetje raar, want bij ons staat de gast centraal. Daarom tref je op onze site ook geen foto's aan van gasten, alleen van onze producten.

Toch blijkt het dat veel mensen erg benieuwd zijn naar ons verdere verhaal, dus hier komt hij dan:

Geïnspireerd door het verlies van een zeer geliefde vriend en de heftige burn-out van een andere is Firma Vriendschap in juni 2017 ontstaan. Drie vrienden welke elkaar te weinig zagen, daar moest verandering in komen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel cateringbedrijf met specialisaties op meerdere wereldkeukens, barbecue en dieetwensen.
Wij vinden het belangrijk dat er voor ieder zijn budget een onvergetelijke dag kan worden gerealiseerd. Onze foodtrucks én cateringproducten zijn daarom ook te boeken zonder personeel.

We brengen graag mensen bij elkaar. Achter de schermen werken we daarom met mensen die - net als onze trucks - een onstuimig verleden achter de rug hebben. Met onze sociaal-maatschappelijke insteek helpen wij hen om wegwijs te worden in de keuken én bouwen ze mee aan nieuwe foodtruck concepten.

Mede dankzij hen hebben we inmiddels een bescheiden 'vloot' aan trucks en trailers. Belangrijker nog vinden we dat deze vloot heel divers is. Zo kunnen we voor elke gelegenheid het juiste materiaal inzetten.

Maar genoeg over ons, want we kunnen niet wachten om meer te weten te komen over jou!
We horen daarom graag van je.

Met vriendschappelijke groeten,

De vrienden van Firma Vriendschap